Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Scooby műhely

 

Emlékeztetők

 

Scooby-Doo megmutatja,hogyan készíts táblát az emlékeztetőknek: rátűzheted majd a figyelmeztető cetliket,hogy el nem felejts valami fontosat

Bevásárló lista

Scooby-Snack

Scooby-Snack

Scooby-Snack

Scooby-Snack

 

A fényképeket és cetliket is idetűzheted!

 

Hozzávalók:

--kartonlap

--újságpapír

--tapétaragasztó

--olló

--festékek

--ecset

 

1. Kartonlapból vágj ki két rombuszt. A kisebbiknek az oldalai 20,a nagyobbiknak pedig 30 centiméteresek legyenek. Másold át őket egy újabb kartonlapra.vágd ki,így 2 nagyobb és 2 kisebb rombuszod lesz.

2. Ragaszd össze a két nagyobb rombuszt. A ragasztóba mártott újságpapírcsíkokkal borítsd be,és várd meg,amíg megszárad!

3. Vágj ki kartonból három-három egyforma "S" és "D" betűt olyan méretben,hogy elférjenek egymás mellett a kisebb rombuszon.Ragaszd egymásra az azonos betűket,ezzel kapsz két darab vastag betűt. (Szögletes betűk legyenek!De ha nem lesznek szögletesek akkor jó a rendes betű!)

4. A két kisebb rombuszt is ragaszd össze.Egyik oldalára nyomd rá ragasztóval az S-t és a D-t,majd ezt is borítsd be a ragasztós újságpapírcsíkokkal.

5. A kisebb rombuszt fesd be kékre,a nagyobb rombuszt és a betűket pedig sárgára! Száradás után a betűket átfestheted még egy réteg aranyfestékkel,hogy csillogjanak. (lehet rá homokot is szórni)

6. A nagyobb rombusz közepére kenj egy pötty ragasztót,majd erősítsd hozzá a kisebb rombuszt.miután megszáradt,már használhatod is: a tábla oldalába emlékeztetőket vagy fényképeket csúsztathatsz!

 

Jó szórakozást!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ádám

(Szerkesztőség, 2009.02.09 11:42)

Értelmezhetetlen az írásod!

Szerkesztőség

jó király!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Ádám, 2009.02.09 11:41)

gdfjgldrohrg